2 augusti 2011

Challenge 3/30 Favourite brand

Favoritmärke

Det finns alldeles för många kriterier för ett bra märke för att jag ska kunna välja ett enda, så jag listar bara ett antal favoriter inklusive motivering.

- Urban Decay, för grymt snygga förpackningar och edgy, ofta drogromantiserande namn. Vita kajalen Yeyo (kokain), bruna ögonskuggan Baked (stenad), läppglansen Pocket Rocket med pinup-lock... Köpes på exempelvis HQhair.

- Meow Cosmetics, för ett otroligt utbud av nyanser på mineralfoundation. Och det är jättebra mineralfoundation! Och en hundraprocentig dedikering till katter... Points for trying!

- NYX Cosmetics, för ett komplett utbud av allt möjligt. Löjligt låga priser på vissa grejer, och bara rent plånboksvänliga priser på annat. Köpes med fördel på Cherryculture.com. Nagellacken, läppstiften, (de flesta) ögonskuggorna och läppglansen - rekommenderas!

- H&M, för deras underskattade nagellack! 39,50 kr är väldigt billigt för nagellack i Sverige, och det kommer genomarbetade nysläpp varje säsong. Överraskande kvalitet.

- Viva la Diva, för att de är lättillgängliga IRL i Sverige, håller hög kvalitet och är riktigt billiga! Singelskuggorna, glittereyeliners och mininagellacken.

- MAD Minerals, för att de har massor och åter massor av mineralögonskuggor som de säljer i små provburkar. Färger i oändlighet...

- Color Club, för att de släpper roliga nagellackkollektioner av bra kvalitet och går att köpa billigt på Transdesign.

- MAC, dels för sin kvalitet och inspirerande kollektioner som de månglar ut flera, flera gånger per år, men kanske mest för att de är så omskrivna och populära - så vad man än undrar eller är nyfiken på i fråga om deras produkter så har någon skrivit om det på nätet. Sweet!

Ja, och så finns det ju massor med andra bra märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar