28 december 2008

Fransk Kismet? Bad idea

Hos Drenched in Color fick jag veta att Kismet Karma (eller som lappen säger, Kismet Marma) var väldigt väldigt skirt, vilket också tyvärr ofta är fallet med duokromatiska lack. Jag tänkte ta henne vid hennes ord och bestämde mig för att prova mig på en fransk manikyr med Kismet Karma över de vita tipparna. Bad idea.

Ett lager av Depends vita, nr 31 på frihand och lite kladdande för att få det jämnt. Här är bara ett lager Kismet Karma, på min högra hand.

Här är två lager Kismet Karma. Inte mycket bättre.

Problemet med denna manikyr? Kismet Karma har en blålila bas som inte är några problem att använda på nageln, men på kritvitt blir det en pastellig lavendelfärg som helt tappar det guldiga skimret som är anledningen till varför jag skaffade det. Jag älskar duokromatiska lack! På bilderna har jag inte brytt mig om att städa upp det vita bredvid naglarna, jag märkte rätt snabbt att det inte är en keeper. På tipparna ser det hemskt streaky ut också.
Men - misströsta icke! Den vackra guldsidan av lacket är ju riktigt tydligt, så visst ska jag finna ett sätt att bära Kismet Karma ändå!

6 kommentarer:

 1. Kanske du ska göra med guldtippar ovanpå Kismet? Färgen var snygg annars. Och dina naglar to die for! Underbara!

  SvaraRadera
 2. Ja, men vad smart du är! En evig nagellacksinspiration. Och TACK! :)

  SvaraRadera
 3. Malin: Glad att även mina misstag väcker glada tillrop :)

  SvaraRadera
 4. Ingen höjdare såhär kanske men Sminkans tips om guldtippar lät inte helt fel! Kismet är ju himla fin trots att hon är skir...Och jag instämmer om dina naglar - fantastiskt fina!

  SvaraRadera
 5. adrasteiah: Får se om jag isf drar på med lite Color Scare, för någon bra guldfärg har jag ännu inte... Och tack, tack, tack! :)

  SvaraRadera