27 december 2008

Yes pictures

Jag skrev tidigare att Fizz Ivy-bloggen fick vara en av de som tuffar på i fantasibildernas värld. Ingen kamera ger noll bildbevis. Men nu ska ni få se: jag kan sminka mig!

I julklapp fick jag en kamera!


Detta är en Canon Ixus 85 IS. Jag fick den av min man efter att ha misstänkt det och sedan helt släppt tanken. Man kan säga att den var way way WAY over our budget. Han har inte släppt min sminkblogg med tanken, även om han kanske inte läser den så entusiastiskt. I affären bad han att få se exempel på bilder tagna med olika kameror för att ge mig bäst möjligheter till närbilder. Jag har fotograferat som den värsta Bingo Rimér (med undantaget att ingen, inte ens jag, var naken eller ens nästan naken på mina bilder). Nu jäklar kan jag fota mina makeuper, naglar och jag vet inte vad.

Jag fick även ett paket som jag kände att jag inte ens hade behövt öppna när jag såg det svara silkespappret med MAC-loggan. Jag kände att det inte spelade någon roll vad det var för något däri. Men såklart jag öppnade och möttes av en klarröd cylinderformad förpackning (Little Darlings) som innehöll pigment i varma nyanser från MAC:s Red She Said-kollektion. Även en efterlängtad produkt: en Paint Pot! Jag hade önskat mig mörkbruna Constructivist, och den skimrande krämskuggan ("that dries to a paint") var vad jag fick.

Eftersom jag har snöat in på hudvård med vegetabiliska oljor så fick jag boken "Guldet från växterna" med massor av information! Nu blir det förhoppningsvis ännu mer inlägg om detta ämne.

God fortsättning på er!

(Jag har inte glömt bort den stundande duellen mellan MAC:s och Make Up Stores concealers - har ni?)

7 kommentarer:

 1. Kul att du fick en kamera! Hurra! Men jag hade överlevt en bildlös blogg också...;D

  SvaraRadera
 2. Jag älskar hur du skriver, så det hade inte gjort nåt utan kamera! Men jättekul att du fick en, på nåt vis är det ju ändå pricken över i med en bild, ska bli jättespännande att se dina foton i fortsättningen (och läsa texten så klart!) Kramen!

  SvaraRadera
 3. Sminkan: Det är så fint att du säger så, men nu så! :)
  Marina: Kram på dig också, så väldigt snäll sagt!

  SvaraRadera
 4. Vilka toppenpresenter, och vilka toppenbilder vi har att se fram emot!

  SvaraRadera
 5. Mimmi: Jaa, så glad över den så det finns inte! ;)

  SvaraRadera
 6. Hoho! Härligt! Nu får du gå lös och fota allt vackert du ser och skapar! =)

  SvaraRadera
 7. Adrasteiah: You bet! Det är mycket roligare att måla naglarna om man kan visa dem för andra i nagellackskulten!

  SvaraRadera