12 augusti 2011

Challenge 5/30 Lipstick, gloss and liner

Favoritläppstift, -läppglans och läppenna?

Favoritläppstift: Make Up Stores halvtransparenta mörklila Endless Time är fantastiskt. Som ett stain, blåbärsätande läppar. Poetiskt, doftfritt, mjukt. NYX Mars är värd ett omnämnande eftersom det nästan på pricken är min egen läppfärg och sitter skönt på läpparna.

Favoritläppglans: Urban Decay Pocket Rocket Timothy. Everything about it - namnet, förpackningen, färgen, känslan på läpparna, hållbarheten. Timothy är en rödaktig korallfärg med svagt rosa skimmer, den ger en fruktig och väldigt glossig finish. Toksomrig! Jag vill ha fler, såklart. Helst Jesse (transparent plommonlila med lite sparkle, plus att Jesse är en rocker).

Favoritläppenna: Make Up Store Lip pencil. Jag har Mango, Natural, Golden Purple och Passionate Glory och de är alla jättebra. Lätta att måla med, smular inte, välpigmenterade och håller spetsen när de vässas.
Mango är en MLBB-färg (My Lips But Better),
Natural är en jättebra neutraliserande färg för nude-läppar eller färger som behöver en neutral grund.
Golden Purple är svår att beskriva, men den passar till väldigt mycket. Den är brunrosa, det är min bästa beskrivning.
Passionate Glory är något så ovanligt som en läppenna med skimmer i en kontrasterande färg. Grundpigmentet i pennan än cerise-plommon men har ett skimmer i en mer blåaktig lila färg. Väldigt snygg på egen hand, och fenomenal under kalla lila färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar