16 oktober 2009

NYX Mega Shine Lipgloss Gold Pink

Läppstiften har släpat efter lite här i bloggen, det vet jag och ändrar gärna på det. Dags att visa fler målade läppar! Jag har ju faktiskt en del stift och glans som jag kan visa upp.



NYX Mega Shine Lipgloss är sånt läppglans som är mjukt och knappt känns på läpparna, till skillnad från klistriga gloss som ger en seg hinna på läpparna. Believe it or not, jag är ett fan av det sistnämnda! (Antagligen till stor del för jag inte har långt hår som kan fastna i klibbet.) Anyways, detta kommer i en hylsa och appliceras med en liten svampdutt (istället för pensel som jag föredrar). Det är riktigt pigmenterat, så ett välriktat svep över läpparna räcker and you're done. Hållbarheten är som andra mjuka läppglans, inte vidare bra. Detta gör stilren sorti, och lämnar en jämn pigmentering kvar på läpparna. Inget malplacerat skimmer, ingen rosa rand.



Just nyansen Gold Pink är bara för härlig. Det är lila åt det fuchsia-rosa hållet men intrycket blir åt persikohållet tack vare att det är packat med microskimmer i guld. Duokromatiskt är det! Bilderna är båda verklighetstrogna, tagna i olika ljus.


Dessa gloss kostar bara några dollar, oftast $4 på Cherry Culture.

6 kommentarer:

  1. Ser ju ut att vara en alldeles perfekt rosa det där. Ursnyggt!

    SvaraRadera
  2. fint! ser fram emot mer läppar :D

    SvaraRadera
  3. Ser ut som en färg som passar dig perfekt! Snygg färg!

    SvaraRadera
  4. Helena: Ja, det är underbart :)

    Bella: Tack! Bra, för jag har redan ett par på lager :)

    Marina: I love it!

    SvaraRadera
  5. Å, så fin den var! De har NYX på en butikk her i Doha, jeg skal se etter denne. :D

    SvaraRadera
  6. Solveig: Tack! Vad roligt att du kan shoppa NYX irl!

    SvaraRadera