23 september 2009

Turkosa naglar och blå diagonaltippar

Hörni, nu ska ni få se nåt nice, och dessutom få se hur det såg ut på vägen!

Hela manikyren innehåller:
Baslack, China Glaze Strong Adhesion
Basfärg, China Glaze Sexy in the City
Tippens basfärg, Viva la Diva 74
Blått glitter, Depend nr. 143
Silverglitterrand, Mavala Pure Diamond
Förstärkt rand, Konad mini special polish blue
Snabbtorkande överlack, China Glaze Fast ForwardEtt lager China Glaze Sexy in the City. Vattnigt, grönaktigt. Dock med glasartad glans! Helt uppätna nagelband...Två lager, en riktigt tjusig djup blå färg med rätt starka gröna undertoner, men helt och hållet blått ändå.Diagonal tipp målad med mörkblå metallic Viva la Diva 74, och så mörkblått glitter med Depend nr 143.Helt onödigt förstärkte jag den blå kanten med Konads special mini polish i blått. Onödigt för att jag sedan förtydligade randen med Mavalas Pure Diamond, silverfärgat glitter med regnbågsreflektion. Ett lager Fast Forward snabbtorkande lack över det!Suddig bild ger bättre återgivning av multifärgat glitter, men jag hade inte mycket lycka med det den här gången.

Ja, men så var det med den! En väldigt typisk nail art-manikyr, i alla fall i nedtonade Sverige. Jag har aldrig gjort diagonala tippar förut. Det var mycket enklare än att följa/skapa en smile-kant, men det är snyggare med vanliga tippar.
Bilderna är tagna under lampljus, tyvärr.


Uppdatering 18/10
SminkJante har gjort en liknande manikyr! Samma design men i gröna nyanser, jättefint!

10 kommentarer:

 1. Åhh det där var riktigt snyggt! Jag gillar! Jag önskar såååå, att jag kunde få lååånga naglar av mig själv så att jag kunde göra såna där roliga saker. Med mina korta så får man liksom inte plats att göra nåt känns det som... och dom vägrar ju att växa :-(

  SvaraRadera
 2. Marina: Jag tycker det finns mycket som passar även på korta naglar! Diagonala designer funkar om det bara finns lite lite längd, och t ex Konad är ju snyggt på alla! Men du oljar väl? Och har handskar när du diskar?
  Tack så mycket!

  SvaraRadera
 3. Det här var skitsnyggt. Sneda tippar har jag inte provat. Måste prova det när jag byter lack.

  SvaraRadera
 4. SminkJante: Ja, man måste testa :) Provar du precis innan du tar bort gammalt lack? Sjukt smart...

  SvaraRadera
 5. Hmmm där satt du mig på pottkanten... tja jag har ju börjat olja nu, köpte Scratch Nails Nailfood i juli och har använt den varje dag sen dess, märker ingen skillnad. Men diskhandskar... hrm, får väl erkänna att det är dåligt med det. Har visserligen diskmaskin, men jag har ju händerna mycket i vatten ändå... Jag lovar att jag ska bättra mig ;-)!

  SvaraRadera
 6. Marina: då har du gjort halva jobbet i alla fall, fortsätt med nail food! Om den inte är i närheten, ta vilken jävla olja som helst då :) Olivolja är näringsrik, mandelolja är mjuk och skön.
  Men för all del, sätt händerna i de extremt fula handskarna. Det är så värt det.

  SvaraRadera
 7. Marina: ;) Antingen det eller så slutar du gråta över dina korta! :)

  SvaraRadera
 8. Du har så vackra naglar. Läckert med tipparna så på diagonalen.

  SvaraRadera
 9. Sminkan: Du säger det och då blir jag jätteglad, tack!

  SvaraRadera