24 augusti 2009

NotD juni 2009 Color Club Pink Lust med zebrakonadikyr

Ett av vårens och sommarens favoritlack har helt klart varit Color Club Pink Lust som är en dösnygg mörk neonrosa. Det är perfekt fond för svart konadikyr och här är det platta M57 som lånat sitt zebramotiv till mina naglar.
Jag är inget proffs, men har ändå försökt mig på dubbelstämpling. På vissa naglar ser det felfritt ut och på andra blir det en skarv som dock inte är helt från sanningen när det kommer till hur zebramönster ser ut i verkligheten.
Man ser nedan att tummarna har en skarv mitt över, men de andra fingrarna saknar skarv.Mina nagelband är inte i tiptop-skick. Det är de aldrig för jag slutar banne mig aldrig att bita på dem. Men för er visar jag allt! Eller nåt.


Här på sista bilden, om man har ett tränat öga, kan man se att jag faktiskt lagt ett lager med Depens flakelack, nr 156. Det glimrar sällsynt till, jag använde det mest som överlack för jag hade några få dyrbara droppar kvar av mitt snabbtorkande Fast Forward. Mitt andra överlack från Depend (bara skit) smetar ofelbart ut konadikyren så den kombinationen ska man undvika.

10 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt! Det rosa lacket är en härlig färg. Tycker visst att du dubbelstämplar väldigt bra. Och precis som du sa så är det ju ganska överensstämmande med hur en zebra faktsikt ser ut i teckningen...

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket!

  Jag blir mer och mer sugen på konad när jag ser hur folk använder det... det rycker i klickfingret... =)

  SvaraRadera
 3. Tack Marie! Verkligen tack. Min lärare är verkligen supersympatisk och nästan en del av inredningen på skolan. Men herregud, det där kom som en blixt från klar himmel bara BAM!
  Ps. älskar manikyren och recensionen. Efterlängtat :)

  SvaraRadera
 4. Det är konstigt att de inte gör lite större stansar så att man kan stämpla även en lång nagel. Men det är väl träning som gäller.

  Tycker att du fick till det bra! Underbar rosa girlpowerfärg :-).

  SvaraRadera
 5. Emma P: Tack så mycket, det är en uppgift att mästra :)

  Anna: Ja, det är jätteroligt men har en lång inlärningskurva. Jag är hyfsad på själva stämplandet, men det känns som jag ofta kombinerar med fel nagellack eller fel färg.

  Hannah: Hey, du behöver en massa uppmuntran,inte bara från mig. Det är ett stort steg men är inte så tacksamt i början.
  Förstår att det måste kännas tokigt att råka ut för en sån attack mitt inför läraren :) Men du dog inte :)

  Sandra: Jaa, faktiskt. De har ju gjort större mönster i två steg, men hittills finns det bara ett par stycken som täcker en hel lång nagel. Det kommer säkert mera! Tills dess får man pilla sig fram med dubbelstämplingen!
  Tack så mycket :) Ja, den rosa färgen är verkligen inte timid!

  SvaraRadera
 6. Läckert! OCh vad kul med ett inlägg! Äntligen!!!

  SvaraRadera
 7. Cooola naglar! Får lite 80-talsvibbar!

  SvaraRadera
 8. Sminkan: Tack, det är jätteroligt att du uppskattar my great return! :)

  Marina: Jaa, 80-talet var finfint. Jag minns barnstolen, syskonkärlek, gungor och lekis :) Skämt åsido, jag har mycket 80-talsvibbar i min stil tror jag!

  SvaraRadera
 9. SHIT! Din sida är fanimig superb alltså! Älskar ALLT här! Snälla, du MÅSTE berätta hur du gör dessa naglar!

  SvaraRadera
 10. Erika: Det är superkul att du säger så! Jag har använt ett kit för stämpling av naglarna, som heter Konad. Googla "konad tutorial" så hittar du säkert både bild-guider och videos. Det är lite pilligt först (man känner sig ärligt talat helt lost) men sen släpper det. Finns att köpa online på t ex OC Nail Art, en amerikansk sida med bra priser.

  SvaraRadera