21 juni 2009

Slagsmålsklubben på Kårhuset

Hej alla!
Jag har roat mig med en tripp till Stockholm, en massa jobb på udda tider som inte låtit mig landa här framme datorn där jag hör hemma... :) Men nu har jag letat reda på gamla bilder jag tagit, redigerat en massa och skapat en massa inläggsutkast så det ska nog bli en del uppdateringar här framöver, oavsett om jag sminkar mig, målar naglarna eller ens fotar.

Här är i alla fall min glittriga lila sotning från 10:e maj. Slagsmålsklubben spelade på Kårshuset i Lund och jag drog dit med min man och mötte upp med en massa av hans klasskompisar. Slagsmålsklubben är ett nördigt svenskt band spelar electronica med väldigt tydliga retro-tv-spelsinfluenser, det är hög energi och stor glädje som gäller! Kolla gärna in dem på YouTube om det låter spännande.
Jag vågar inte säga säkert vad jag använt, men tydligt är att jag använt en svart bas (antingen en svart IsaDora-penna eller den smuliga geleyelinern från FACE/Damernas Värld) och sedan en massa Pizzazz från MAD Minerals, på ögonlocket, under ögat och möte utanför yttre ögonvrån. Innanför fransarna har jag använt Smoke från Make Up Store, en mörkgrå penna som jag hellre använder på vattenlinjen än svart eftersom det ger en lite sotigare sotning! Sotningar tycker jag helst ska vara rätt flyktiga, helt utan skarpa linjer eller tydliga färgövergångar. Då blir det bäst med en kajalpenna i samma färg som resten av makeupen, eller i alla fall inte svart.
Highlighter kan vara Satin från Make Up Store, den är vit men inte så täckande. Makeupen skimrades till med hjälp av Equality från Fyrinnae, ett pigment som bara ger ett silver och regnbågsskimrande gnister. Jag har använt en glitter eyeliner från NYX, som ger ett ljust regnbågsskiftande glitter. Den heter Crystal.
Ögonbrynen använde jag både brynskugga och H&M:s brow fix på, därför ser de så prydliga och glänsande ut!
Makeupen ser inte så avancerad ut, hoppas jag inte la ner så mycket tid på den... Mascaran är svart, minns inte vilken jag använde.
Här ser vi mer av Pizzazz! Den är jättefint lila och skimrig, men har rätt kassa egenskaper när det kommer till att fästa lätt på huden.


Ja, hörni, det här var ju en uppdatering av lite lägre kvalitet men det här var vad som låg längst bak i gömmorna och där fick jag ju börja!
Det kommer en snygg vinröd makeup i dagarna, för den som är nyfiken.

4 kommentarer:

 1. Kul att du äntligen krupit ur ditt ide! Hurra! Och snygg som vanligt!

  SvaraRadera
 2. Sminkan: Thank you! Ja, tänk hur fort tiden kan gå. Men nu är jag nog aktiv igen, tror jag :)

  SvaraRadera
 3. sv: åh tack så mycket för tipset om lina-elvira, intressant att få se mer av minx!

  SvaraRadera
 4. Riktigtläcker sminkning, tycker den ser helt okej avancerad ut... Gillar:)

  SvaraRadera