25 juni 2009

Klickfingret har talat: Everyday Minerals-beställning, Full Super Custom Kit

Det här är bara en notering, för jag är så glad över att äntligen lägga en ordentlig jävla beställning från Everyday Minerals, full av fullstorleksprodukter! Foundations, bronzers, penslar... Jag använder ju Everyday Minerals dagligen, som allra minst använder jag deras foundation varje dag. Men jag brukar alltid använda något rouge från dem, och allt som oftast använder jag något glowigt ur deras sortiment också - jag gillar grejerna helt enkelt. Jag har levt på små olika provburkar rätt länge, men precis nu klickade jag hem ett paket, ett Full Super Custom Kit för $50 som innehåller 12 valfria produkter.

Borstar
Eye Kabuki Brush (till ögonskugga eller concealer)
Angled Brow & Liner Brush (alltid på jakt efter den bästa ögonbrynspenseln)
Everyday Eyeshadow Brush (desperat efter en bra "packa på ögonskugga-pensel")
Puff Jar (en liten touch up-förpackning med spegel)

Foundations
Intensive Golden Fawn (till vintern)
Matte Golden Light (till sommaren)
Semi-matte Golden Winged Butter (att blanda med, för de gula tonerna)
Intensive Buff Fairly Light Neutral (att blanda med, för sin neutrala nyans)

Rouge/glow/bronzer
Salon Fun (rosa rouge)
Waffle Cone (skimrig bronzer)
Wet Sand (skimrig highlighter)
Summer Bronzer (pressad bronzer i tre nyanser)

6 kommentarer:

 1. Hurra hurra! Det skulle jag med vilja göra, vet du hur mycket de drog..?

  SvaraRadera
 2. Emma: Ja, hurra! ;D Kitet kostade 50 dollar, frakten var på 20,04 (ja, exakt) och jag kan se vad den svenskan summan blev som de drog.

  SvaraRadera
 3. Emma P: Det blev en slutsumma på 557 kr! Men jag vet inte ifall fraktsumman baseras på vikten av mina produkter, eller antalet. Om det är vikten så kan den ju påverkas beroende på vad man beställer.

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken härlig beställning! De har bytt förpackningar va? Tyckte de såg helt annorlunda ut än de tråkiga bruna de hade förut på foundations. Kan du inte visa bilder sen när grejorna kommit?

  SvaraRadera
 5. Ninni: Det kanske de har... det får jag se när de kommer fram! :D Jag har faktiskt aldrig haft någon normalstor förpackning från dem faktiskt, så jag har inget att jämföra med. Men det kan jag absolut, visa när paketet kommit alltså!

  SvaraRadera
 6. Okj, det var ju helt okej, det är mycket grejer du får för de pengarna... Ska nog beställa i slutet av sommaren tror jag. Har tänkt det länge, men det finns så mkt kul smink jag vill köpa hela tiden:)

  SvaraRadera