8 maj 2009

Orange NOTD med Depend 124, IsaDora nr 76 Glorious Orange och Depend 156

Här kommer ett slarvigt inlägg med slarviga naglar!
Jag ville ha en orange spännande manikyr utan en massa mönster och tippar. Jag började med Depend 124 som är en nästintill-neon-orange, som är ganska skir. Tre lager behövs för full täckning om man använder det självt, men jag målade ett lager och övergick till skimrande Glorious Orange, nr 76, från IsaDora. Det hade säkert gått utmärkt att använda bara det, för det täckte bättre än förväntat. Så ett lager med det, och toppade sist med flakelacket nr 156 från Depend. Det är rosatonat i flaskan, men det är så svagt att det absolut inte syns över ett annat lack. I ärlighetens namn innehåller det inte så mycket flakes heller, så det är ett lack utan vidare existensberättigande. Gå och lägg dig, nr 156!
Bright brigh sunshine, bilderna blev helt överexponerade och fingrarna ser rödare ut än de gjorde i verkligheten. Asch!
Manikyren hade jag veckan efter påsk, och då hade inte min pekfingernagel vuxit ikapp de andra än. Det har den nu, men jag har nu en liten spricka i min högra pekfingernagel istället, så jag kommer nog sitta och klippa och fila på den imorgon på jobbet.
Om ni tittar lite noggrant ser ni små märken i lacket, speciellt på pekfingret. Jag fick för mig att inte använda mitt snabbtorkande överlack, och då blir det sådär. Fy, ett par söndertuggade nagelband ser ni också... Jag är långt ifrån någon perfektionist, men att bita på nagelbanden är ju en ful ovana på många sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar