6 maj 2009

Konad-beställning med 20% rabatt och fri frakt!

Norska nagelbloggaren Neglelakkmani har tillsammans med OC Nail Art fått en rabattkod hos dem, som ger 20% rabatt på alla ordrar! Ingen nedre gräns finns. Beställer man dessutom för mer än $20 (efter rabatt) blir det gratis frakt. Det tycker jag är en riktigt bra deal, och det enda man behöver göra för att få rabatten är att uppge koden "neglelakkmani" vid betalning. Tydligen är de snabba på att skicka, knappt en vecka har det tagit enligt de norskor jag hört med. Vad det hela gäller är Konad - Korean Nail Art Design! Jag älskar de här små stämplarna, som jag faktiskt först kom i kontakt med i en galleria i Las Vegas där jag köpte ett litet kit med tre minilack och två (nu i efterhand rätt tråkiga) brickor, tillsammans med stämpel och skraparen.
Jag har inte haft någon inspiration till att göra så många konadikyrer på sistone, för de brickor jag har mest innehåller motiv som är för små eller för tråkiga. Så jag har beställt fler tipp-motiv, för det är skitsnyggt och fler stora motiv som kanske täcker nästan hela längden på mina naglar. Dessa blev det:
Platta nr m56, där jag är mest sugen på den schackrutiga och virveltippen.
M57, där leopard- och zebramönstren lockar mest.
En till tipp-platta, m62 där jag främst har kärat ner mig i motivet längst ner till vänster som jag tycker påminner om något japanskt motiv... var det kamikaze-piloterna som hade någon liknande på pannbanden?
Slutligen en av de allra nyaste i sortimentet, där noterna och motivet som ger något gräsliknande längs sidorna verkar vara snyggast.

Har ni skaffat nya plattor eller gjort en konadikyr på sistone?

4 kommentarer:

 1. Jag har surprise surprise inte gjort något konadrelaterat på sistone - någonsin - utan vill bara säga HURRA, du är tillbaka! :D Jag försökte beklaga mig i det inlägg som låg överst väldigt länge men kommentaren ville aldrig postas så jag hoppas denna kommer med.

  SvaraRadera
 2. Flott at du sprer nyhetene om OC Nail Art. Her kan dere lese om Kathleen som driver OC Nail Art: http://wixology.wordpress.com/2009/05/06/a-day-in-the-life-of-oc-nail-art/ Hun er helt fantastisk!

  SvaraRadera
 3. Mimmi: Du är sjukt välkommen att kommentera hur lite Konad du än ägnat dig åt! :D Stor glädje att min come back var efterlängtad!
  Kommentarproblem verkar alla ha lite till mans, men se nu funkade det ju!

  Neglelakkmani: Ja, ett bra erbjudande som även låter oss internationella kunder vara med och få del av fri frakt vill jag inte hålla för mig själv!

  SvaraRadera
 4. Ja, det var bra. Men jag handlar min konadstämpling på Välaboden. De är också snabba att leverera och jag kan handla hur mycket som helst och bara betala 25 kr i frakt. Förutom det så är priserna lägre där, än vad de är överallt annars. Även om man tror att man gör klipp på tradera, så är priserna oftast lägre på välaboden.
  http://xn--vlaboden-0za.se/

  SvaraRadera