11 mars 2009

Uppdaterad bloggdesign, jag kallar den "var fan är våren?"

Som ni ser (om inte, tryck F5) har jag bytt bloggdesign. Innan ni tror att det är jag som kreativat ur mig den här skapelsen så vill jag istället länka till Pyzam som bland annat gör mallar till Blogger. Den här heter Punk Abstraction, och jag tycker den passar Fizz Ivy i sin yvighet men uttrycker också en frustration som jag hänvisar till min leda. Regn och moln och vind innanför jackan suger musten ur mig.
Att överhuvudtaget leta reda på en ny design och ruska runt i bloggen kommer från lite nyvunnen energi mitt i all leda, och den kommer från att jag just kirrade jobb! Imorse var jag på en trevlig intervju hos Taxi Skåne. Jag kommer att utbildas nästa vecka, men jag har nu en timanställning på Taxi Skåne i deras beställningscentral. Det är skönt att ha ett jobb som ger mig en inkomst, även om det är många sura veckor kvar tills den finns på kontot...Idag kommer ni även att få se ett inlägg med både EotD (en silvrig och svart sotning) och en LotD (ett gammelrosa läppstift) och ett inlägg med nuvarande manikyr, efterlängtade Revvvolution!

9 kommentarer:

 1. Snyggt! lite tatookänsla. Men det är lite lurigt att tyda gul text mot svart bakgrund.

  SvaraRadera
 2. Gillar också den nya designen men som LGB sa här uppe så lite lurigt med gult mot svart.
  Otroligt bra sidan med otroligt snygga blogger templates. Jag gick i tankarna på en ny design och nu har jag hittat den!!! Tack så mycket för tipset!!

  SvaraRadera
 3. LGB: Ja precis! Jo, det kanske inte är optimalt. Jag ska vara bråkig och behålla den tills det är dags för en riktig vår/sommar-design. Det är ju bilderna som räknas? :D

  Lina: Jag förstår, som jag sa till LGB tänker jag ändå behålla den ett tag... ;P
  Vilken tur att du hittade något du gillade, får kika in hos dig och kontrollera ;)

  SvaraRadera
 4. Rent spontant så gillar jag den! Den är knallig, kaotisk och bryter mot de flesta designregler. :D Kul! :)

  SvaraRadera
 5. Karusell: Exakt! Crazy och svart och lite gömda döskallar här och var. Och typ alla färgkombinationer jag ser nuförtiden gör att jag tänker på en Karusellsminkning :)

  SvaraRadera
 6. Superfin...lite Ed Hardy över den ;)

  SvaraRadera
 7. shit vad snyggt det blev, tatuerings-inspirerat tänkte jag när jag kom in :D

  SvaraRadera
 8. Läckert!
  Kan du trolla bort det gula mot det svarta så är det 100% succé!

  Sara

  SvaraRadera
 9. inthemake: Tack! Och ja, det har du rätt i :)

  Stiftprinsessan: Det låter bra, det var nog därför jag gillade den också!

  Sara: Det är en färdig mall, så tyvärr är det inte så lätt. Du får tåla det ett tag till, jag älskar den och kommer nog behålla det såhär tills jag kan berättiga en vårigare design ;)

  SvaraRadera