2 februari 2009

Även en beställning från MAD Minerals

Jag passade på att beställa från MAD Minerals igårkväll, eftersom de har 20% rea!

Dels beställde jag ett tiopack pigmentprover. Alla bilder och färgbeskrivningar har jag lånat från MAD Minerals hemsida. Vi kan börja med de lila, för de har bildat en liten grupp:
Pizzazz: Hot purple shimmer
Vem önskar sig inte en knallila skugga? Den här har jag sett hos många beautybloggare!

Kunzite:
Deep purple with pink & golden nuances
Beskrivningen låter som något som passar mig som handen i handsken. Hoppas att den lever upp till beskrivningen! Karusell gillar den, det är ett bra tecken.

Serenity: Stunning purple with pink undertones
Bilden ser fantastisk ut, och även om den inte stämmer så bra in på beskrivningen så låter ju faktiskt den också väldigt fin.


Vidare till resten! Lite guld, koppar och gult. Aprikos och rött slank med och lite grönaktigt också.No Doubt:
Rich burgandy [sic] shimmer
Plockat ner i korgen efter att ha sett detta hos Karusell. Älskar röda skuggor och ska beställa Integra's Dog I och II från Archetype också, såklart från Karusell också.

Wild Mango: Deep coral/peach shimmer
Jag hoppas att Wild Mango ska vara en mörkare variant av exempelvis MAC:s Melon eller Pure Luxe Peach Champagne, två skuggor jag gillar väldigt mycket men vill ha en mörkare kompis till.

Pure Gold:
Rich gold shimmer
Söker efter en riktigt guldig skugga. MAC Gold Mode är lite för mycket åt det beige hållet för att kunna stå som riktig guldskugga och Fyrinnaes Fool's Gold är lite kopprig i färgen och har ett knastrigt glitter som bara flyger iväg.

Whisper Copper: Highlighter med "flashes of copper hues"
Tänkte ha en highlighter till guldiga, bruna och kanske gröna makeuper.

Taxi: Hot yellow shimmer
Jag är alltid öppen för en grym knallgul skugga, eftersom Make Up Stores cybershadow Ra inte håller färgen på mig. Lemon från Pure Luxe är underbar, men uppenbarligen citron-, inte knallgul.

Sour Apple: Neon green shimmer
Jag är alltid sugen på panggröna skuggor, den här slank med på grund av sin färggrannhet.

Chartreuse:
A gorgeous sea green shimmer with golden yellow tones
Låt mig förklara. Vår kompis Tommy bor hos oss den här veckan, för att han och Jakob ska spela in ett nytt demo till deras band. Medan jag fyllde varukorgen på MAD tittade han över axeln på mig, och eftersom han jobbar som ljud- och ljustekniker berättade han för mig att den här hade varit fin som scenljus tillsammans med en massa magentafärgade lampor. Det gjorde mig lite glad så jag beställde den bara för att. Jag kan ju göra en makeup i framtiden med Chartreuse tillsammans med en mörkrosa som en liten parafras?


Hur länge som helst har jag suktat efter en gel eyeliner, så det blev en Indelible Gel Eyeliner i Blackout och för att testa Indelible Cream Eyeshadow så passade jag på att ta hem en utan skimmer så det blev pannkakssmetsfärgade Bare Necessity. Jag var hur sugen som helst på fler eyeliners (plommon/vinröda Tanzanite eller olivskimrande Ivy League) och kanske också en till krämskugga (Apricot Frost t ex), men eftersom de ändå kostar $9 så blir det fler om jag gillar de här första.

6 kommentarer:

 1. fan vad najsiga fäörger! kram

  SvaraRadera
 2. Visst är de? Vill testa dem snarast!

  SvaraRadera
 3. Ahh vilka läckra färger du beställt! Flera av dom har jag också suttit och fluktat på, särskilt Pizzazz! Ser fram emot många snygga sminkningar på dig i de här färgerna!

  SvaraRadera
 4. Hej midnattsmarina! :) Japp, det får väl helt enkelt bli en MAD om dan from att de kommer! Jag fick faktiskt ett bekräftelsemail idag på att det skickats från USA, yay!

  SvaraRadera
 5. Ha, MAD är farligt frestande!

  Jag fick en knäpp förra sommaren, hade sett så många fina sminkningar med MAD hos flera bloggare. När jag väl tittade in på siten var det ju omöjligt att välja så det slutade med att jag beställde en av varje (jag tror det var 212 st provburkar, fick jobba lite extra på semestern..).

  Snacka om färghimlen när de kom med posten.. :-D
  Jag fick köpa en "Claes Olsson-byrå" för skruvar för att hålla ordning på dem, den är nu fint installerad i badrummet och pryder sin plats med alla burkar i..

  SvaraRadera
 6. Pixelpig: Wow, vad roligt att ha en sån stash av skuggor. Du är du min go-to-gal när det kommer till erfarenheter av olika MAD-skuggor :)

  SvaraRadera