11 december 2008

Nytt nytt nytt!

Men jag har ju klippt av mig allt hår. Jag hade, som man kan se i tidigare delar av denna blogg, en kort frisyr med väldigt ljust hår. Blekt såklart. Frisyren fanns det ingen styrsel på och till slut tröttnade jag. Men jag var pank. Så jag klippte av allt. Rakade av det, för att vara ärlig. Tillstymmelse till genomtänkthet finns, för det är en mm-skillnad uppe på huvudet.


Nyklippt. Naturlig hårfärg och allt. Men det duger ju inte! Så hela bilden färglades.

Två flugor i en smäll: Bilder på min frisyr i dess svarta form (att färga det var ett fullständigt infall) och även ett par smakprov på resultatet av en sårsminkning och en show girl-sminkning, lagd av Lisette som är en elev på Makeup Studions makeupartistskola. Jag har fyllt i ett formulär på Makeup Studions hemsida, som innebär att de kan kontakta mig om de behöver modell på lektionerna. Marina har ju för övrigt inte bara gått där med bra resultat, hon har även lyckats bli lärare där!

Blåtira, sår över ögonbrynet och tårar.

50% show girl. (100 % transa?) Bara halva ansiktet sminkas, för detta tar tid...

Var detta alltså bloggens första hårrelaterade inlägg? Hoppas det blir fler.

12 kommentarer:

 1. vågat! snyggt! :D

  kul att du gör comeback. man behöver inte köpa tusen dyra saker och fota varje sminkning för att det ska vara en bra blogg. vi på el mikagör lite olika, ibland fotar vi sminkningar (maria mest) och ibland prylar vi har köpt. ibland skriver vi om saker som verkar roliga, och ibland om affärer vi har kollat in. blandningen är den bästa!

  och ja, jag har nog missat badbomben... ska kolla in! =)

  SvaraRadera
 2. Jag tackar å det varmaste :)
  Tack för din inspiration, jag ska tänka på blandningen!

  SvaraRadera
 3. Det var ju läckert! Lite skön Annie Lennox-känsla!

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Tack och tack! Ja, Annie Lennox får jag ofta höra när håret är riktigt kort. Annars är det Gry Forsell- och Pink-referenserna som dominerar :)

  SvaraRadera
 5. Så snyggt hår! Och vilken typisk makeupstudion-sminkning, man ser direkt att den är därifrån! Läckert!

  SvaraRadera
 6. Rocket Queen: Tack så hemskt mycket :)
  Ja, de verkar ha rätt strikta metoder på vad som ska vara var, har nästan lärt mig själv nu efter tre sittningar hos två olika elever. Det är roligt att bli sminkad tycker jag!

  SvaraRadera
 7. coolt! Jag älskar kort hår, och vad skööönt det vore att raka av sig det...! :P

  SvaraRadera
 8. fakelashes: Jaa, det var det. På sätt och vis. Fortfarande är det för kort för att jag ska kunna göra något med det dock, inte riktigt förutsättningar för kreativitet... :/

  SvaraRadera
 9. Du passar så himla bra i kort hår, du har verkligen ansiktsdragen för det!

  SvaraRadera
 10. Des: Åh, tack så mycket! :)

  SvaraRadera