11 december 2008

Joråsatte...


Nu var det längesen jag skrev något. Jag drabbades av meningslösheten. Vad ska jag ha en blogg för?
1. Mina makeuper förblir osynliga, antingen för att min enda kamera - den som sitter i mobiltelefonen - inte visar vad jag gjort på ett adekvat vis eller för att jag helt enkelt struntar i att fota. Dålig kamera + inget dagsljus = meningslösa bilder.
2. Jag har ingen budget som medger nya grejer att recensera.

När jag började blogga var det med storslagna planer om att erövra (blogg-)världen. (Eller i alla fall sminkbloggsvärlden. Well, kanske sminkbloggssverige.) Jag tänkte fota alla makeuper jag gjorde, varenda liten nageldekoration och på molekylärnivå granska och testa allt jag ägde eller införskaffade. Jag ville spruta ur mig makeuper som Sminkan, recensera mera som Recensera Mera, ordvränga som Badbomben, upplysa och skapa opinion som Rocket Queen och lacka naglarna som Adrasteiah på Drenched in Color.

Men vad hindrar mig från att blogga ändå? Jag kan recensera grejer utan att visa egna bilder. Jag kan köpa smink utan att fota det. En del nailart behöver inte perfekt färgåtergivelse för att vara sevärt. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter, nyheter, ett och annat tips, massor av länkar och kanske ändå en och en annan bild. Från och med nu får jag helt enkelt nöja mig med att ha en relativt bildfri blogg, men jag ska göra mitt bästa för att den ska vara läsvärd ändå.

2 kommentarer:

  1. Ja! vad kul att du inte lagt ner helt, något jag misstänkte då inget hände här på så länge!

    SvaraRadera
  2. Sminkan: Åh, tack så hemskt mycket :) Jag ska verkligen försöka blogga fastän jag kanske inte alltid har sköna bilder att visa..

    SvaraRadera