17 november 2008

Make My Monday by Fizz Ivy

Bjooti, en av de bloggar jag följer via Bloggkoll, har startat en måndagstradition, där hon frågar sina läsare något varje vecka. För oss är det fritt fram att besvara i våra egna bloggar eller bland hennes kommentarer. Jag har lite posttorka då jag inte sminkat mig ordentligt på över en vecka och mina senaste manikyrer har hållit så bra! Make My Monday är alltså ett mycket välkommet initiativ. Veckans fråga är:
"Vilka tre skönhetsprodukter kommer vara viktigast för dig denna vinter?"
1. Det mörka ögonsminket. Jag klippte just av mig i princip allt mitt hår (jag påminner om G.I. Jane - no kidding) och det i kombination med mössan jag som skallepär måste ha på mig för att inte förfrysa hjärnan gör ögonuppmärksamheten viktig. Sotade ögon blir nog skåpmat i vinter, gärna med en glitter-eye liner för att tindra lite.
2. Handkräm. Mandelolja på kvällen, body butter (gärna med kokos eller mango) från Body Shop när andan faller på eller en billig tub olivoljehandkräm från mataffären - vadsomhelst! Torra händer ser inte fint ut, det försämrar naglarnas överlevnad och det gör nagelbanden så mycket lättare att peta, tugga och riva i och så vill jag inte ha det!
3. Julklapparna. Jag är en liten julklappsglorifierande materialist, erkänner jag. Jag klarar mig inte utan skönhetsprodukterna jag kommer få i julklapp! Det spelar ingen roll vilka, men den 24:e ska jag riva upp julpapper och finna burkar och flaskor och askar och tuber och stift som jag önskat mig. Så är det bara, jag kommer bli lycklig och om jag inte får några skönhetsprodukter i julklapp så har jag klickfingret redo för att beställa till mig själv! Och självklart drar jag till närmsta större stad för juldagsshopping.

Som jag nämnde har jag klippt mig. Big time. På bilder från tidigare inlägg ser ni att jag har kort hår, men nu... nu är det kortare. Bilder kommer imorgon!

6 kommentarer:

 1. Rolig läsning!:D Skallepär GI-Jane, underbart!

  Visst är det skoj att kunna gunka med kokos på vintern? Jag är också julklappoholic, litet materialism får det va!

  SvaraRadera
 2. Badbomben: Roligt att höra! Kokos är för mig ingen sommar/Piña Colada/strand/sololja-lukt, utan ligger snarare i varm choklad/lussebullar/mössa-intervallet.
  Vad har man familjen till om inte att skriva önskelistor till? :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller HELT med om det där med julklapparna. :) Precis som du ser jag fram emot en massa julklappar i just nämnda kategori! :) Ska vara riktigt snäll så att det blir många ho ho ho.

  SvaraRadera
 4. Fru Choklad: Skönt med likasinnade, jag hoppas verkligen tomten bär tungt med sig till dig (eller du kanske önskar dig lätta paket?)!

  SvaraRadera
 5. SkallePär minsann ;o)
  Mandelolja är underbart för händer och naglar, jag masserar med den innan läggdags ja mé :o)

  SvaraRadera
 6. Ja, faktiskt... Jag tycker det är svårt att få smink och kläder att passa ihop med den rätt extrema frisyren men jag är glad att mitt huvud passar till det superkorta.
  Mandelolja är jättehärligt, tycker det är härligt att det inte sjunker in så fort men är inte klibbigt. Mm!

  SvaraRadera