4 oktober 2009

NotD: Konadikyr Viva la Diva nr 4 + Depend nr 159

Äntligen, en helt lyckad och jättefin manikyr med Konad!
Även detta från arkivet, datumet var 3:e september då jag bar den här konstellationen. Jag ville använda ett minilack från Viva la Divas höstkollektion 2008 som jag aldrig använde då. Det är lite dammigt i färgen, denna kalla mellanlila färg. Precis som nr 5, som är väldigt likt med några nyanser mörkare, är detta helt oförlåtande att måla med. Det är tunt och pigmenterat och flyter inte alls ut dit det ska medan man målar med det. Det torkar också fort så jag upptäckte rätt mycket issues med att det på sidorna blev hackigt, så jag fick doppa penseln en gång till för samma nagel! Ovanlig formula, men - man lär sig och slutresultet är det inget fel på.
Det lavendellila på ringfingret är Depend nr 159 som de släppte i somras.
Konadikyren är inspirerad av strumpbyxor. Nätmönstret är uppenbarligen nätstrumpbyxor, och spetsen tänker jag är ett strumpeband eller kanske kanten på ett par stay-ups. Jag vågade inte stämpla dem närmre varann än så, var rädd att de skulle överlappa nånstans och då har jag hellre ett glapp. Båda motiven är från platta m57, och lacket jag använde var just det andra Viva la Diva-minilacket, nr 5 som är lite mörkare än nr 4.
Baslack: China Glaze Strong Adhesion
Viva la Diva nr 4, två lager
Depend nr 159 på ringfingret, två lager
Viva la Diva nr 5, stämpellack
Överlack: China Glaze Fast Forward

12 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt. Både själva manikyren och dina naglar. Ja jag har förstått att det där med Konad kan kräva lite övning, men du har fått till det jätteproffsigt.

  SvaraRadera
 2. Helena: Thank you ;)

  Fru Choklad: Det tackar jag för! Ja, det finns en lång startsträcka att ta sig förbi :) Nu är mitt största problem att jag fortfarande inte kan förutse vilka lack som kommer att göra sig bra för stämpling, i fråga om formula, pigmentering och matchning. Men det här blev en höjdare va? :)

  SvaraRadera
 3. Urtjusigt! Kombinationen av färger, konadstämplarna och allt! :)

  SvaraRadera
 4. Lina: Yay, tack! Bra att inte bara jag gillade det :)

  SvaraRadera
 5. Supersnyggt! Vilka naglar du har...

  SvaraRadera
 6. Skitsnyggt!! Jag älskar färgskalan och konaden blev väldigt fin också!

  SvaraRadera
 7. Sanna: Haha, tackar så mycket!

  Sminkan: Men tack du... :)

  Marina: Tack! Ja, det är alltid rätt med lila, eller hur? Lite dammigare toner så har vi en manikyr passande en ruskig höstdag...

  SvaraRadera
 8. Wow, så stilig! Elsker fargene du har brukt! :D

  SvaraRadera
 9. Solveig: Tack så hemskt mycket! Välkommen förresten, detta var nog bloggens första norska kommentar! :)

  SvaraRadera
 10. Virkelig? Det var i så fall en ære. :)

  SvaraRadera