11 oktober 2009

Make Up Store swatches

I tisdags förra veckan var det klubbkväll på Make Up Store, den nya kollektionen Czarinna spelade huvudrollen. Jag köpte två läppstift, en microshadow och ett rouge. En gift with purchase blev det också, en liten väska med microshadow Olive och nagellacket Sophie.

Först ut är läppstiften!


Här är Baby, ett läpptift i sheer-formulan, alltså inte helt täckande. Det är ljusrosa, en dov nyans med lite dragning åt dammig korall. Inget glitter eller skimmer alls. Jag tycker att det blir väldigt wearable tack vare transparensen, när man är så ljus som jag är det annars lätt att ett nude-läppstift blir riktigt mods-ljusrosa om det är helt täckande.Baby i lite kallare ljus.
Det här är ett jättebra nude-läppstift för mig, jag har letat rätt länge. Har på vägen lyckats köpa ett MAC-läppstift (Patisserie) med glitter i. Glitter?? Jag letade nude-läppstift!Nästa på tur är även detta ett sheer-läppstift, och heter Endless Time. Detta hör till Czarinna-kollektionen, så gillar man detta får man passa på! Det är kallt plommonlila, riktigt mörkt är det. Men det är så pass transparent, så man ska inte avskräckas!Närbild på Endless Time. Ni ser, det har en "jag har just ätit blåbär"-färg när det är applicerat på läpparna. Jag älskar det här stiftet!Sist har jag swatchat ögonskuggorna och rouget på handen. Från vänster till höger är det microshadow Butterfly, ljust rosalila matt skugga med guldigt skimmer i lite större partiklar. Sedan rouget Lust, rätt djupt korallfärgad men inte så farligt pigmenterad, med ett heltäckande guldigt glow. Sist har jag microshadow Olive, helt matt skogsgrön.


Ja, det var bara en produkt från kollektionen som jag köpte. Trista skuggor tyckte jag, läppennan var fin men har säkert en syster i min sminkstash, pot gloss Ski var jag sugen på, det påminde lite om Endless Time fast i läppglansform först men sen tyckte jag det var allt för feset pigmenterat.
Nagellacket Sophie har grönturkosa flakes i ett transparent bronsig bas. Det blev mycket snyggt ovanpå ett femtioöringsfärgat metallic-lack!

4 kommentarer:

 1. Läppstiften är supersnygga, jag gillar verkligen den där nudenyansen! Skuggorna är snygga också, men jag gillade läppgunket extra!

  SvaraRadera
 2. Marina: Säger du det? Men dåså, banne mig, jag tror du skulle älska Endless Time!

  SvaraRadera
 3. Finfina färger, både stift o skuggor!

  SvaraRadera
 4. Kerstin: Glad you liked it!

  SvaraRadera