21 oktober 2009

Lila ögonsmink! Med glitter! Och rosa läppar.

- Lila.
- Woop woop!
- Glitter.
- Vad sa du, glitter? Glitter är aldrig too much!
- Och så rosa läppar.
- Va?
- Rosa läppar.
- Ooookej.Lila ögonskugga är ju alltid snyggt. Jag har mest använt en duokromatisk lavendellila från MAD Minerals som heter Devotion (för det är väl inte Serenity?) och den skiftar i purpurrosa. Jag började iofs med att lägga en mörk lila/cerise i globlinjen, suddad uppåt. Sen Devotion (Serenity??) på ögonlocket. Förstärka globlinjen, det kan man välja att göra! Med en ... mörkare skugga! Kanske... lila? (Jag gjorde makeupen den fjortonde september, minns inte helt.) Highlighter är White från Make Up Store. Under ögat är en lila GOSH-penna som jag tror heter Purple Rain, men det gör tamigfan alla lila ögonpennor.Shimmery yeeeess... Okej.
Glittret är Glitter Mania Crystal från NYX, det duttade jag fast med god vilja under ögonbrynet och ovanför kindbenet och lite i inre ögonvrån.
Deadly microshadow från Make Up Store till ögonbrynen, Indelible Black Out gel eyeliner, och mascara.Alltså, jag vet inte. Det var en mulen dag. Min bas blev genomskinlig fast det jag ville ha var spackel. Glitter tycker jag passar bäst ihop med foundationmängder värt en redig scenbelysning. Lila är ju fint.Och som avslutning. Godisrosa läppstift med pärlfinish. Det är inte min kopp te. Maybelline WaterShine Diamonds Rose Diamond. Men, det passar väl till lila ögonskugga. Så är det!

10 kommentarer:

 1. Jeg synes øyemakeupen var flott! Jeg liker veldig godt lilla øyenskygge, bruker det ofte selv. Men jeg er ikke så flink på å jevne ut og få fine overganger, må nok ha meg et kurs.

  BTW, vi har nøyaktig lik farge på øynene, ser jeg! :D

  SvaraRadera
 2. Ah lila! Inget går upp mot det! Det här var riktigt tjusigt, och jag gillar läppgunket också, så det så. Tycker du passar alldeles utmärkt i det!

  SvaraRadera
 3. Skitsnyggt! Vill också kunna! Istället för att stå framför spegeln i fyra timmar och tycka "hmm, ja, det är nog snyggt" och sen gå ut och känna som om alla tittar på mig, fnissar och viskar "HAHAHA, kolla hur hon har försökt sminka sig..." ;)

  SvaraRadera
 4. Solveig: Tack så mycket! Man får prova sig fram, man får sudda och lägga till, sudda och lägga till... :)
  Är det så? Då måste jag fråga, passar du i blå ögonskugga? För jag tycker att min ögonfärg ser helt blaskig och grå ut då.

  Marina: Just det, lila är alltid bra! Tack så mycket :)

  Erika: Tack så mycket! Roligt med en ny läsare! :)
  Om folk kollar så är det säkert för att de beundrar en färgklick! Man sticker ju kanske ut lite när man har färg i ansiktet :)

  SvaraRadera
 5. Läckert, lite extra allt sådär, och det är ju aldrig fel:D

  SvaraRadera
 6. Svar: Tack vad go du är! jag har dock super dålig hy, men syns ibland inte på bild :P
  men tack tack tack!

  SvaraRadera
 7. Emma: Precis :)

  Stephy: Ja, det såg ju fint ut!

  SvaraRadera
 8. Jättefin ögonmakeup. Precis! Glitter kan man inte få för mycket av! Jag verkligen löööööv glitter jag med. Synd att det ska vara så svårt att få bort. Tycker man har kvar små glitterpluppar i dagar efteråt :(

  SvaraRadera
 9. Marie: Jeg har ikke prøvd blå øyenskygge før helt nylig, da kjøpte jeg en mørk blå eyeliner fra Gosh, og en blågrå øyenskygge fra Maybelline. Jeg synes det ble ganske fint jeg da. :)

  SvaraRadera
 10. Känner ett behov av att snabbt kunna hitta din blogg så jag har länkat till dig från min blogg. Hoppas att det är ok. Annars får dig säga ifrån.
  (Lila rockar!)

  SvaraRadera