28 september 2009

NotD: Color Club Ultra Violet

Nu kom jag just att tänka på huruvida det är rätt att kalla det för en nails of the day, om det inte är den aktuella dagen. Nails of the day syftar ju på idag. Men det var "idag" då, den sjätte augusti. Det är åtminstone ingen swatch, det är en manikyr som jag hade i flera dagar.
Här är Ultra Violet från Color Clubs skitcoola kollektion, Electro Candy. Alla är starka färger med en turkos flash. Jag har bara detta, men jag blir då och då sugen på den överstrykningspennegula och den synskadande gröna.
Det här är två lager, kunde nog ha funkat med ett till. Lite vattnigt i färgen är det, men täcker nagelkanten ändå. Det är rosalila, men ser mest lila ut när basfärgen blandas med det blå skimret. Jag är tyvärr inte säker på att mina bilder är så jäkla verklighetstrogna, men det är verkligen assvårt att fota! Alla bilder man hittar ser olika ut!
Lite misslyckad Konad på det, I'm doomed. Det blir oftare misslyckat än lyckat när jag bestämmer mig för att Konadisera. Och så lite strass på det, stackarna. De ser ju helt förvirrat grupperade ut. Äsch. De föll ändå av rätt fort, haha! Ödet?

3 kommentarer:

 1. Ahh, den där färgen har jag spanat in flera gånger, I like! Måste nog ta och skaffa den tror jag, superläcker färg! Jag tycker dina naglar ser tjusiga ut, inte alls misslyckat!

  SvaraRadera
 2. Marina: Det är så coolt :) Eller beställ den till våren sen, det är riktigt somrigt!
  Tack så hemskt mycket!

  SvaraRadera
 3. Hej du har en bra o informativ blogg! Annnorlunda och inte bara så tråkig med "smink hela tiden" :)

  SvaraRadera