10 juli 2009

Sommarbeställningen med nagellack är kommen


På bild ser ni, från vänster till höger, China Glaze Fast Forward Top Coat, China Glaze Tantalize Me, China Glaze Sexy in the City, Orly Prisma Gloss Silver (med allt glitter i botten), Orly Dazzle, Color Club Ultra Violet, Misa Happy Happy, Misa Heaven White och sist men inte minst Misa Let's Go Green, som jag gjorde en manikyr med redan igår. Så otroligt snyggt!
Det här paketet med tio lack (en dublett är inte med på bild) tog 10 dagar på sig att komma från USA till Sverige, via Arlanda för lite tull/moms/post-aktivitet först. Jag beställde 25/6, sedan tog det ett par dagar för dem att räkna ut fraktavgiften och fråga mig om vilket fraktalternativ jag föredrog så den 30/6 skickades paketet och på tio dagar var det framme på mitt lokala Ica.
Moms plus Postens avgifter blev totalt 123 kr, och paketet kostade till att börja med ca 450 kr. Allt utslaget på tio lack ger alltså ett styckpris på knappt 60 kr. Sweet, va?

4 kommentarer:

 1. Tantalize Me ser förbaskat fin ut!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka härliga färger, jag gilla alla!

  SvaraRadera
 3. Orly Prisma Gloss såg ju spännande ut. Ska det användas som TC?

  SvaraRadera
 4. Helena: Ja, den är spännande! Om du kollar Naildesign-bloggen så är det Tantalize Me som du ser i headern!

  Marina: Bra smak du har då :)

  SaintBella: Stämmer! Fast på bilden är allt glitter i botten, det är egentligen fullpackat med glitter. Det påminner om China Glaze Fairy Dust eller Wireless Top Coat, tror jag!

  SvaraRadera