3 mars 2009

Karuselltekniken: Sour Apple och Pizzazz

Här har vi en lite äldre makeup, men en högt älskad och lyckad sådan! Jag hade den i torsdags om jag inte minns fel. Ännu en Karusellteknik, och då syftar jag på Lina som driver bloggen I Karusellens Öga. Förra försöket blev inte vidare lyckat, med blå Indigo Vision och MAD:s blågröna Chartreuse. Men här har jag blaffat på båda skuggorna vått!Jag har använt:
Lumene Eyemakeup Base
Antingen Maybellines Color Definer eller MAD:s Indelible krämskugga
MAD Sour Apple pigment
MAD Pizzazz pigment
Fyrinnae Shinkirou pigment
MAD Indelible Gel Eyeliner Blackout
L'Oreal Volumissime 4x mascara
Viva la Diva glitter eyeliner PeridotBåde Sour Apple och Pizzaz är applicerade genom att jobba in pigmentet i penseln och sedan doppa lätt i lite ögondroppar, och sedan smeta på för glatta livet! Först Sour Apple i inre ögonvrån och sedan Pizzaz på resten, runt yttre ögonvrån. Båda skuggorna fick gå upp lite ovanför globlinjen. På med highlighter under brynet och lite runt Pizzazz i yttre vrån. Gel eyeliner längs övrefransarna och svagt längs de undre. Mascara, brynskugga - klart!Inte feset alls, tycker jag!Jag gillade makeupen så mycket att jag visar en hel FotD! Jag använde en del highligter i ansiktet (In the Spotlight från Fyrinnae), blandade med min mineralfoundation (Everyday Minerals Fawn Intensive formula). Rouge minns jag inte vilket det var...I mitt inlägg med mina tre läppfavoriter berättade jag om Glam Shine från L'Oreal i färgen Juice Divine, nr 201. Här är det i egen hög person! Det ska tydligen finnas på Rusta just nu till förmånligt pris, enligt en läsare!Jag gillade faktiskt makupen mycket att jag lägger in ytterligare en ansiktsbild. Jag kände mig fin och tyckte makeupen var fin också. Eller hur är läppglanset bara så snyggt, och ögonskuggorna underbart färsprakande?

8 kommentarer:

 1. Kanonsnygg makeup.
  Jättefina fotd. Du är jättefin.

  SvaraRadera
 2. Guuu va snyggt! Gillar verkligen färgkombon! Men alltså, ögondroppar, jag fattar nada... använder du det i stället för vatten? Är det bättre tycker du? Eller har det nån annan effekt som jag missat. Vanliga ögondroppar från apoteket eller?

  SvaraRadera
 3. Ohh såå fint, men med Pizzazz kan inget gå fel (nästan)

  SvaraRadera
 4. SminkJante: Åh, tack så mycket! Det var snällt sagt :)

  Marina: Wohoo, tack! Japp, ögondroppar har lite roligare konsistens än vanligt vatten. Lite högre viskositet som jag tycker blir bättre när man målar eyeliner men även när jag applicerar skuggor vått. Fullständigt hud- och ögonvänligt! Jag köpte billigaste flaskan på Apoteket, inte engångsförpackningarna.

  inthemake: Jag börjar också känna så faktiskt :) Tack!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar båda dina karuseller. :D Och resonemanget om magnetiska ögonlock. :D Tyvärr är jag numera för lat för att köra på blöta penslar men vissa skuggor trivs bäst så. :) Sammanfattning: Snyggt!

  SvaraRadera
 6. Lina: Tack så mycket! :D
  Haha, ja du lyckas fantastiskt bra hur du än gör så! :D

  SvaraRadera