4 februari 2009

A Konadicured Fashionista

Hej hörni!
Idag var jag på stan och fikade med en gammal bekant. Det kändes lite trögt. Vi var såna där hårdrockspolare förr i tiden som mest satt i någons lägenhet och drack öl och skrålade till Judas Priest. I nyktert tillstånd, tre år efter det regelbundna umgänget är det ju faktiskt annorlunda.

Efter att jag vinkat av honom vid bussen slank jag in på H&M och knep IsaDoras skönhet nr 116, Plum. Inlägget nedan är från min mobil, jag var tvungen att dela med mig snarast! Jag köpte också vinröda Beauty-licious, ett av H&M:s egna lack som jag har flera stycken av och är nöjd med kvaliten på alla förutom Silver. Vi får se när ett vinrött krämlack passar in nästa gång... Just nu bär jag faktiskt ett H&M-lack, nämligen blålila Fashionista. Det är metalliskt, högpigmenterat, trevligt att måla med, riktigt täckande och djupt efter två lager.


Här är Fashionista mer lila-lila, men i dagsljus och de flesta lampljus är det rätt ordentligt blålila. Konadiseringen är en liljestämpel från bricka m25 med Konads speciallack i silver. Usch, det är så dåligt pigmenterat men ändå bättre än mitt andra silverlack.


Det påverkas verkligen av vilket ljus det syns i. Jag borde självklart ha dagsljusbilder att dela med mig av, men i inlägget nedan skymtar Fashionista i en ordentligt blå dager.


Okej, här är ytterligare ett foto för att göra Fashionista rättvisa. Alla bilder är verklighetstrogna, lacket är faktiskt så föränderligt.

10 kommentarer:

 1. Ursnyggt, helt enkelt ursnyggt!

  SvaraRadera
 2. SaintBella: Man tackar, man tackar!

  SvaraRadera
 3. Tycker att pigmentfattigheten i stämpellacket från Konad ger en underbar subtil dimension. Riktigt snyggt! Är väldigt förtjust i din nailart. :)

  SvaraRadera
 4. Sofia (nibblah)5 feb. 2009 15:46:00

  Gorgeous! Tycker verkligen att det ger en helt ny vacker mjukhet med de skira silverliljorna. Gosh, Fashionista måste jag också lägga vantarna på :)

  SvaraRadera
 5. Jäkligt snygga naglar, både lack, konad och längd. Så som du har vill jag också ha, längdmässigt, men jag kommer aldrig dit.
  Har aldrig fått tippen längre över nageln är spetsen på en vanlig kulspetspenna av Bic-modell. Det är kanske 3 milimeter... Och nu har jag alltså mindre ändå. fan, vad orättvist. Ge mig dina gener!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar fashionista, har det också, men tyckte att det var gruvligt svårt att ta kort på... Ursnygg stämpling på naglarna förresten, diskret med så vacker!

  SvaraRadera
 7. Karusell: Ja, på det sättet kan det vara en fördel att det inte är så täckande! Tack så mycket, du ;)

  inthemake: Hihi, tackar tackar!

  nibblah: Hej! Tack så mycket! Det är en subtil stämpling, nästan lite work appropriate för att vara Konad :D Till H&M, 40 spänn är det utan tvekan värt!

  Sminkan: Gulle du! Tack, tack och tack :) Bic-penna alltså, jag måste hitta nåt att jämföra med själv :D
  Det är helt klart generna (tack mamma, tack pappa). Skulle inte vilja ha längre än detta, jag filar lite nån gång i veckan nu. Ärligt talat tycker jag det ser ut som att vi har ungefär lika långa!

  Emma P: Ja, oerhört! Testade olika inställningar på kameran men insåg sen att alla färgåtergivningar var sanna i något ljus!
  Tack så mycket, roligt att den blev bra trots att den inte blev som jag ville ;)

  SvaraRadera
 8. Tack för en inspirerande blogg! Tänkte beställa lite Konad-produkter men på nagelshop.se har de inte alla bildbrickor. Vet du nån annan sida där man kan beställa dem?

  SvaraRadera
 9. Sandra: Vad kul att jag inspirerar! :) Jag har också märkt att de laggar när de gäller plattor. Jag fick reda på någon amerikansk webshop som inkl frakt blir ungefär lika dyrt som nagelshop. Hmm... *kollar* Här är de! WowSoCool: http://www.wowsocool.com/

  SvaraRadera